Browser game středověku

Blog

První zpráva

01.05.2009 18:45

Dnes dne 1.5 2009 byl tento web založen . Od dneška je to den Dk . :) ....

>>

Výpis všech budov Dk a jejich levelů + účelu .

Hlavní budova :

Hlavní budova jedna z nejdůležitějších budov v celé Dk hře . S hlavní budovou již začínate máte jí tedy od začátku .Hlavní budova má 30 levelů přičemž každý level na víc vám zrychlí stavbu budov . Od 15 levelu výš můžete i budovy bourat však jen o jeden stupen . V hlavní budově se se stavějí všechny ostatní budovy což jí přidává na důležitosti Můžete stavět pouze 2 budovy na jednou . Pokud chcete stavět více jak 2 musíte mít aktivovaný Plus účet . Tato budva kombinuje stavbu i jiných budov což znamená pro to aby si mohl postavit kasárny musíš mít hl budovu na 3 levelu a td,,, .

Kasárny :

Kasárny jak už název logicky napovídá v kasárnách vyrábíte pěšší vojska a to : Kopiníky , šermíře , sekerníky , lučištníky . Kasárny jsou závislá budova na selském dvoru a kovárně . Proč na selském dvoru ? Jelikož Selský dvůr je příbytek obyčejných lidí dělníků a tak . Pokud máte selský dvůr na levelu který pobere 1 000 vesničanů a vi máte plný tento dvůr což znamená (1000/1000) Nemůžete stavět ani vojáky . A na kovárně jsou kasárny závislé jelikož v kovárně vyrábíte zbraně (Jednotky) na začátku máte jen kopiníky postupem času až dosáhnete dostatečných levelů se vám v kovárně zobrazí Zkoumat . při kliknutí odevzdáte větší část surovin tu však dáte jen jednou a za pár minut máte novou vojesnkou jednotku . kterou pak vyrábíte v kasárnách , stájích , dílnách . dle typu jednotek :pěšší , na koni , těžká technika . Kasárny mají 30 levelů.

Stáj :

Stáje mají 20 levelů což samo osobě není moc . ve stájích vyrábíte jednotky na koních : Špeh , Lehká kavalerie , Lučištník na koni , Těžká kavalerie . Stáje sou stejně jako kasárny závislé na selském dvoru a kovárně . Na stáj je potřeba Kasárna lvl 5 , Kovárna lvl5 , hlavní budova lvl 10 .

Dílna :

Dílna má 15 levelů tedy ještě mín než stáj . V dílnách stavíte Beranilda , Katapulty . V oznámení od DK týmu mi přišlo že budou mezi tyto bojové prostředky zařazeno ještě dělo střelectvo . Dílna je také závislá na Kovárně a selském dvoru . K dílně je zapotřebý těchto levelů : Kovárna na 10 lvl a hlavní budova na 10 lvl .

Socha :

Socha má jen jeden a to první level . V soše vyrábíte paladina Hrdina (Je na vás jak ho pojmenujete ) . Tato budova není na všech světech . Paladin je voják který má velkou rychlost při útoku a zbírá zbraně např : Halapartna , Dalekohled , meč , sekira , luk , palcát , a tak podobně . tyto předměty vylepšují jednotky např : Dalekohled pomáhá špehům vidět jakýkoli útok , Sekira přidává sekerníkům procenta na útoku i obraně .

Kostel :

má 3 leveli . Tento typ budovy je jen u vedlejších vesnic (né v hlavních ) a není na všech světech . Slouží k vylepšní víry v každém levelu o 2 začíná na 4 víra . za potřebí je hl bodva 5 lvl a selský dvůr 5 lvl .

První kostel :

 Kostel má jen první level  . Kostel posiluje víru tvých obyvatel okolních vesnic. "První" kostel je jedinečný, lze ho postavit jen jednou. Bez kostela bojují tvé vojska této vesnice a vesnice pod vlivem kostela hůře.

Pánský dvůr :

Pánský dvůr jedna z nejdražších budov a také jedna z posledníck kterou v vesnici stavíte . V pánském dvoře se vychovává šletic který je opravdu specielně drahý . Vše o dobývání vesnic o šlechtě a mincích je v tématu problematika šlechty . Pánský dvůr má jen první level . a za potřebý je : tržiště lvl10 , hlavní budova lvl 20 , kovárna lvl20 .

Kovárna :

V kovárně zkoumáte všechny jednotky . kovárna má 20 levelů čím výší level tím lepší zbraně mohou býti ukovány a tím rychleji . K kovárně je potřeba hl bodova lvl 5 a kasárna lvl1 .

Nádvoří :

Nádvoří je základni budova máte jí tedy od začátku má jen 1 level . Nádvoří je užitečné k posíláni jednotek jak na útoky tak na podpory . V nádvoří můžete sledovat útoky .

Tržiště :

V tržišti se obchoduje tržiště má 25 levelů v prvním levelu máte 1 obchodníka a v 25 jich máte 235 K tržišti je potřeba hlavní budova na 3 lvl a skladiště na 2 lvl .

Dřevorubec , železný důl , lom na těžbu hlíny.

Tyto 3 budovy sem dal na jednou jelikož jsou zkoro stejné jediný rozdíl je v tom že každá těží to co má v názvu . Jinak všechny 3 máte hned od začátku a každá těží při první levelu 48 za hodina a při 30 tedy posledním levelu těží : 3840 za hodinu .

Selský dvůr :

Selský dvůr je základní budova tedy s ním již začínate má 30 levelů při každém novém levelu přibívaj volná místa pro lidi . při prvním levelu máte 240 volných míst a při 30lvl 24 000 volných míst .

Skladiště :

Skladiště jě také základní budova a má 30 levelů v každém levelu se do skaldu vejde více surovin . při 1 levelu se tam vejde 1 000 od každé suroviny a při 30 lvl 400 000 od každé suroviny . Skladiště nezabírá selské dvory .

Skrýš :

Skrýš je základní budova má 10 levelů při každém z levelů se zvedá kapacita surovin které pobere . Skrýš slouží k uschování surovin při případném útoku na vaší vesnici . Při 1 levelu pobere skrýš 150 od každé suroviny . a při 10levelu 2 000 od každé suroviny .

Hradba (opevnění)

Hradba chrání vesnici před útokem však né úplně má 20 levelů a ukaždého levelu na víc se zvedá procento obrany vaších vojáků což znamená že máte třeba 25 % obrany a hradba vám přidá na 30 % a tak podobně . Hradba na 1 levelu chrání na 104 % a na 20 levelu na 207 % .

 

 

 

 

 

 

Výrazi Dk masterů .

Tyto výrazi jsou velice často používané u Dk hráčů . Tady je jeich seznam.

Dk = Divoké kmeny .

lvl = level .

arm (arma)= armáda .

hl.b = hlavní budova .

vlákno = téma na foru .

farma= hráč ke kterému si chodíte s vojáky pro suroviny .

farmář = hráč který dělá z hráčů farmy .

kat = katapult .

beran= berandilo .

hero ( heracles) = paladin .

dědina = vesnice .

TP(Topic) = téma na foru 

 

 

 

Takto vipadá cheater :D ....

Problematika - Šlechtic - pánský dvůr - mince .

Takže vše to začne když postavíte pásnský dvůr . Je to záležitost pár dnů hry . Postavíte tedy pánský dvůr k tomu potřebujete hlavní budovu na 20 levelu potom Kovárnu na 20 levelu a tržiště na 10 levelu . Poté se vám v hlavní budově zobrazí výstavba pánského dvoru . Po výstabě je lepší chvíly vylepšovat produkci a armádu poněvač Šlechtic není levný . Stojí : 40 000 Hlíny 50 000 dřeva a železe také 50 000 ale to není vše před tím než postavíte prvního šlechtice musíte koupit minci která stojí přibližně 30 000 od každé suroviny . Po té co postavíte prvního šlechtice a máte dobrou armádu můžete dobývat pokud jde o vesnici barbarskou nebo o dávno zníčeného nepřítele můžete posílat šlechtice hned pokud si ale nejste jistí že nejsou ve vesnici vojáci je lepší první zaútočit bez šlechtice . Po 1 útoku ze šlechtou pokud posíláte 1 šlechtice ubude něco okolo 25 % oddanosti oddanost má každý i vi pokud oddanost je pod nulu vesnice je přebrána . Pokud si posíláte víc jak jednoho šlechtice nikdy je neposílejte na jedou dopadlo by to tak že by vám ubrali jen jako za jednoho šlechtice . musíte poslat 3 / 4 ale pozor pokud na 3 útok vesnice bude vaše tak 4 který jste také poslali vi zaútoči na vaší vesnici i na vaše vojáky (Jak mile už je jednou označen cíl a status útok tak na   přebrání té dané vesnice se to nemění tedy se armáda nemění v podpornou ale pořád útočí takže je možné že zníči vše co vám v vesnici zůstalo) . Pokud postavíte 2 šlechtu stojí 2 mince 3 šlechta 3 mince  a tak dále musíte pak vydělávat ve více vesnicích a tak . Vesnice dobývejte všechny nenechávejte málé ani velké z malých uděláte velké ale velké už nemusíte dodělávat . vše záleží na vaší armádě . Doporučuji sehnat silný kmen .

Tak toto je zbrojnice hrdiny .
Toto je vesnice se starou grafikou porovnejte ze spodním obrázkem hlavní budova je jjinak daná a grafika je horší .

Toto už je v nové grafice .

Paladin s Edvardovim dlouhým Lukem .

 

 

Vítr - speed

Vítr je český překlad speed což znamená rychlost a jedná se o server který je třeba 3x rychlejší nebo je rychlejší jen na něco třeba je stejný jako ostatní ale jen se tu rychlejí stavějí vojáci a tak . já osobně speed servery hraju jen zřítka nebaví mě na nich jejich krátkost jeden server může trvat max 30 dnů .

Kmeny klany aliance .

v každém je trochu rozdíl tím spíš že vše je v jedné hře v DK . je sice pravda že třeba v traviánu Ikariamu nebo Kings Age jsou aliance a v DK kmeny ale přesto se tu najdou i aliance tak zvané akademie . Začneme od začátku .

Kmeny :

Kmen je sdružení hráčů , na prvních serverech to bylo neomezené ted již sou omezené počtem bývají kolem 50 / 60 členů .Kmen je ze všech organizovaných zkupin v DK nejsdruženější a nejfunkčnější . Kmen založí hráč sám  nebo s něakými sousedy . Narozdíl od Traviánu není třeba žádna budova ( Ambasáda ) Po založení kmenu musíte vymyslet forum dobře ho rozdělit ze záčátku se o vše v kmeni staráte sami déle pak už máte na vše lidi na př : Diplomaty , náboráře , správce fora , válečné generály , rádce a tak podobně .... . Kmen může být ale již od založení organizovaný představme si situaci že na předešlém serveru byl veliký kmen který zvítězil na světu a ke konci hráči domluví na jakou světovou stranu půjdou a do jakého kmenu všichni pudou . Kmen má obrovskou výhodu v komunikaci má k službám jak základní osobní poštu tak forum nebo hromadné zprávy . Každý hráč může mít i osobní spojenectví se sousedy z jeho okolí které se nazívá Klan .

Klany :

Klan je sdružení hráčů které není označené na mapě maximálně v popisu hráče najdete jsem pod ochranu hráče 1 hráče 2 a hráče a oni jsou pod mojí ochranou .Klan není organizovaný je to jen parta nesmí být v rozporu s pravidli kmenu kmen vás může vyhodit za porušení pravidla .

Aliance :

Aliance je nejpočetnější sdružení dk jedná se o spojení kmenů ze začátku takzvaných akademií při plném počtu členů kmenu se vytváří akademie kam se dávají horší hráči a pak se zakladá 2 , 3 , 4 a tak dále ve spojení s jinými kmeny a v dohodě o alianci vzniká velmi tvrdý oříšek pro nepřítele . Aliance opět není označena na mapě ale kmeny si jí často píší do názvu kmenu do popisu kmenu a do svích hráčských popisů  .

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.